Vietnam

100% zeker mijn favoriete land in Azië. Waarom? Vietnam heeft alles! Van prachtige natuur in het noorden bij Ha Giang en Sapa tot aan heerlijke stranden in Hoi An. Zoek je liever de cultuur op? Bezoek tempels in Hué of leer de geschiedenis van Vietnam kennen in de grote steden Hanoi en Ho Chi Minh waar het bruist van het leven en honderden scooters je toeterend om de oren vliegen.

7x beste Instagram plekken Vietnam

Instagram, mijn persoonlijke fotoboek, ik hou ervan. Zoals veel vrienden van mij weten vind ik het heel erg leuk om foto’s te maken en ben ik altijd op zoek naar gave plekken en verschillende hoeken voor de vetste foto’s. Dit is ook de reden geweest dat ik deze blog ben gestart; om mijn foto’s (+ reisverhalen) te delen met de wereld. Eén van […]

Lees Meer

Visum aanvragen Vietnam + Tips

Ein-de-lijk is het zo ver, de grenzen zijn weer open en jouw langverwachte trip naar Vietnam is eindelijk in zicht. Bij veel landen in Azië is het mogelijk om vrij in te reizen zonder visum. Vietnam is daarentegen één van de weinige landen in Azië waarbij je van tevoren een visum moet aanvragen. […]

Lees Meer
Ha Long Bay
Hoi An
Verlaten waterpark, Hué