Malta

Malta, een klein eiland waar ik nog nooit zo veel over had gehoord, maar toch last minute een ticket voor boekte, in drie uurtjes naar toe vloog voor een weekje vakantie en mij enorm heeft verrast!

Waar moet ik beginnen? Van een heerlijke boottocht naar mooie eilanden, prachtige blue lagoon, gave cliffs en schattige stadjes, heeft Malta voor ieder wat wils. Check het gauw hieronder!

Boottrip Comino en Gozo eiland, Malta 

Last minute trip naar Malta Ik heb denk ik nog nooit zo lang gewacht met het boeken van een vakantie als de afgelopen zomer. De plannen zijn ook meerdere malen gewijzigd, van Italië naar Spanje of toch Griekenland. Totdat ik op Instagram filmpjes en foto’s voorbij zag komen van de Blue Lagoon in Malta en wauw.. Dat ziet er ook wel […]

Lees Meer
Cliff bij Chapel of Immaculate Conception
Viewpoint Blue Grotto
Comino island