Nederland

Nederland, het land waar ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Noord-Brabant en inmiddels mijn leven heb opgebouwd in Tilburg, maar buiten Brabant kom ik eigenlijk nog véél te weinig.. Ik had altijd het gevoel dat je pas echt op vakantie bent wanneer je naar het buitenland reist. Maar hier ben ik zeker op terug gekomen, want ook Nederland heeft de mooiste plekken en leukste steden voor een staycation. Ontdek ze hieronder!

ENCI-groeve in Maastricht

Het is alweer een tijdje geleden dat ik op deze bijzondere plek in Maastricht was en ik ben wat stiller geweest op mijn blog, maar ik ben terug met een nieuwe blogpost! En wat voor één, want kunnen we het even hebben over deze verborgen parel in ons eigen kikkerlandje? Yes please! […]

Lees Meer

Apestrollin’ door Amsterdam

Een warme zomerbries, een rijkgevulde pizza voor je neus en een fishbowl Aperol Spritz ernaast. Zo zag mijn zomer van 2017 eruit toen ik drie weken op het Italiaanse eiland Elba verbleef waar ik animatiewerk deed voor Estivant vakanties. Vanuit hier is mijn liefde voor Italië en Aperol Spritz ontstaan […]

Lees Meer
Hotel De Ruwenberg, Sint-Michielsgestel
Diemen
Amsterdam